woodmark

Een Galvanitas leerlingtafel heeft bij voorkeur een Woodmark® tafelblad. Dit tafelblad is erg krasvast en slijtvast en kan ook tegen een stootje. Uw leerlingtafels zien er na jarenlang intensief gebruik nog netjes uit

Woodmark® tafelbladen zijn standaard leverbaar in twee kleuren: blank beuken en ahorn. De Woodmark® tafelbladen hebben géén ingeperste, verlijmde of aangegoten randen. Dit is kenmerkend voor dit blad. Wat er niet aan zit, kan namelijk ook niet losgaan! Het Woodmark® tafelblad heeft een vriendelijke, afgeronde hoek. Daarmee is dit blad overigens ook nog veilig!

ahorn

blank beuken

 

Woodmark® tafelbladen worden gemaakt volgens een gepatenteerd productieproces en zijn geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten. De kern van het tafelblad is MDF. Woodmark® tafelbladen hebben het FSC en PEFC keurmerk.

De materiaaldichtheid van het tafelblad is hoog, zodat de onderstellen eenvoudig bevestigd kunnen worden. Bovendien zorgt dit voor een kwalitatief goede verbinding tussen het tafelblad en het onderstel. De kans dat het tafelblad losraakt van het tafelframe is vrijwel nul.