Over Galvanitas

Schoolmeubelfabrikant sinds 1934

Galvanitas is schoolmeubelfabrikant sinds 1934. Wij zijn trots op onze producten. Deze bewijzen namelijk dat kwaliteit, zitcomfort, prima prijs en vernieuwing perfect te combineren zijn. Ons meubilair is eigentijds en tijdloos tegelijkertijd, waardoor het een visitekaartje is voor uw school. 

Zoekt u een partner, om uw nieuwe inrichting vanaf het begin te begeleiden? Dan bent u bij Galvanitas aan het goede adres! Graag voorzien wij u van gedegen advies en een 3D interieurontwerp, zodat u ziet wat u krijgt. Samen met u realiseren wij een inrichting met een WOW-effect. Wij begeleiden uw project van A tot Z. Ook bieden wij u voldoende mogelijkheden in maatwerk, om uw speciale wensen te realiseren. Kijk bij onze projecten schoolinrichting, om een idee te krijgen van onze mogelijkheden.

Galvanitas is eigenzinnig en kent haar positie in de markt. Als wij kunnen, doen wij dingen anders. Wij geloven al sinds 1934 in onze eigen koers!

schoolmeubelfabrikant
Onze missie

Galvanitas staat voor kwaliteit. Wij streven naar het op de markt brengen van duurzame producten met een goed en veilig design, welke aansluiten op de identiteit en vraag van de klant.

Onze visie

Doordat wij op alle vlakken maximale kwaliteit bieden, leveren wij meerwaarde voor onze klanten. Ons meubilair heeft een lange afschrijvingstermijn en weinig onderhoud nodig. Door een hoge mate van klanttevredenheid bouwen wij aan onze continuïteit en aan een goede en gezonde toekomst met onze klanten..

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij ondernemen graag op een maatschappelijk verantwoorde manier, omdat wij het vanzelfsprekend vinden dat iedereen de kans krijgt om mee te doen. Iedereen verdient namelijk een waardevol leven. Daarom werken we al jaren samen met Stichting Prisma. Prisma voorziet in participatie, ontspanning en ontwikkeling voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Onze Prisma collega’s helpen ons bij de montage van ons schoolmeubilair in Breda. De extra handjes maken ons werk wat lichter. Hun aanwezigheid geeft ons ook een extra impuls.

Galvanitas Schoolmeubilair
Galvanitas Schoolmeubilair
schoolmeubelfabrikant

Waarom Galvanitas?

  • Een compleet assortiment schoolmeubilair
  • De kwaliteit is goed
  • Ergonomisch verantwoord
  • Goed design
  • Prima prijs
  • Ruimte voor maatwerk
  • Ervaring in schoolinrichting sinds 1934
  • Je zit altijd goed!

Galvanitas, dan zit je goed!