Woodmark® leerlingtafel van Galvanitas

Een Galvanitas leerlingtafel heeft bij voorkeur een Woodmark® tafelblad. Dit tafelblad is erg krasvast en slijtvast en kan ook tegen een stootje. Uw leerlingtafels zien er na jarenlang intensief gebruik nog netjes uit. Hierdoor is het Woodmark® tafelblad het best denkbare tafelblad. Vanwege de hardheid van de toplaag is dit tafelblad bovendien eenvoudig schoon te maken. Dit levert u tijdwinst op.

Woodmark® tafelbladen zijn standaard leverbaar in twee kleuren: blank beuken en ahorn. De Woodmark® tafelbladen hebben géén ingeperste, verlijmde of aangegoten randen. Dit is kenmerkend voor dit blad. Wat er niet aan zit, kan namelijk ook niet losgaan! Het Woodmark® tafelblad heeft een vriendelijke, afgeronde hoek. Daarmee is dit blad veilig bovendien!

Woodmark® leerlingtafelbladen maken deel uit van het verkoopassortiment van onze partner A2S.

Gepatenteerd productieproces

Woodmark® tafelbladen worden gemaakt volgens een gepatenteerd productieproces en zijn geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten. De kern van het tafelblad is MDF. Woodmark® tafelbladen hebben het FSC en PEFC keurmerk.

Woodmark tafelblad
Galvanitas Leerlingtafels

Leerlingtafel – Zeker en stabiel

Het Woodmark® tafelblad is een homogeen en robuust blad, waardoor het duurzaam, degelijk en weerbestendig is. De materiaaldichtheid van het tafelblad is hoog, zodat de onderstellen eenvoudig bevestigd kunnen worden. Bovendien zorgt dit voor een kwalitatief goede verbinding tussen het tafelblad en het onderstel. De kans dat het tafelblad losraakt van het tafelframe is vrijwel nul.

De voordelen van een Woodmark® tafelblad

  • Het tafelblad heeft géén verlijmde of aangegoten randen, waardoor er geen kans is op het losgaan van deze randen
  • Woodmark® tafelbladen kunnen tegen een stootje, waardoor deze minder snel beschadigen. Dit is een gevolg van de hoge materiaaldichtheid.
  • Woodmark® tafelbladen zijn slijtvast en krasvast. Dit komt omdat deze bladen een parketkwaliteit toplaag hebben. Hierdoor blijven deze tafelbladen langer als nieuw.

Galvanitas levert ook tafelbladen in andere materialen als spaanplaat, berken multiplex en volkern. Wij persen op deze tafelbladen altijd een “HPL-toplaag”, om de gewenste krasvastheid voor gebruik in scholen te bereiken. De afkorting HPL staat voor “High Pressure Laminate”. De tafelbladen in deze materialen zijn in een gevarieerd assortiment van unikleuren en houtnerftinten te krijgen. Daarmee bieden wij u een ruime keuze.

Inkoopadvies schoolmeubilair?

[button size=”medium” icon=”fa-comments-o” target=”_self” hover_type=”default” font_style=”normal” font_weight=”500″ text_align=”center” text=”Maak een afspraak” link=”https://galvanitas.nl/contact” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#f18801″ hover_background_color=”#b15c00″ border_color=”#ffffff” hover_border_color=”#ffffff”]

Galvanitas, dan zit je goed!

[icons icon=”fa-instagram” size=”fa-2x” type=”normal” position=”right” link=”https://www.instagram.com/explore/tags/galvanitas/” target=”_blank” icon_color=”#ffffff” icon_hover_color=”#ffffff”]
[icons icon=”fa-facebook” size=”fa-2x” type=”normal” position=”center” link=”https://www.facebook.com/galvanitasbvbreda/” target=”_blank” icon_color=”#ffffff” icon_hover_color=”#ffffff”]
[icons icon=”fa-twitter” size=”fa-2x” type=”normal” position=”left” link=”https://twitter.com/hashtag/galvanitas” target=”_blank” icon_color=”#ffffff” icon_hover_color=”#ffffff”]