Schoolinrichting

schoolinrichting

Schoolinrichting van Galvanitas

Galvanitas levert u een u een inspirerende en professionele schoolinrichting. U kunt bij ons terecht voor al uw inrichtingsvraagstukken. Wij hebben, vanwege onze jarenlange ervaring, alle expertise in huis om uw project tot een succes te maken.

Dienstverlening

Wij leveren niet alleen ergonomisch en kwalitatief gezien goed meubilair. Ook verlenen wij u onderstaande diensten, om u te ontzorgen en om uw schoolinrichting tot een succes te maken.

  • interieuradvies en interieurontwerp
  • productie, levering, plaatsing en montage
  • mogelijkheden tot maatwerk en interieurbouw
  • professionele projectbegeleiding

Onze klanten kunnen u het beste uitleggen, waarom Galvanitas een goede partner is voor de vernieuwing van uw schoolmeubilair. Graag verwijzen wij u naar onze referenties, omdat u dan een objectief beeld krijgt van onze mogelijkheden en van onze prestaties.

Nu alvast door de brochures bladeren

Om de nodige inspiratie voor uw schoolinrichting op te doen, kunt u nu alvast door onze brochures onder aan deze pagina bladeren. Natuurlijk hopen wij dat u ons uitnodigt om mee te denken over de optimale inrichting van uw school, om samen tot het gewenste resultaat te komen. Wij hebben alle faciliteiten in huis om van uw project een succes te maken. Interieuradvies en een interieurontwerp zijn inbegrepen!

Het lookbook (inspiratieboekje) is het boekje rechts onder aan deze pagina. In dit boekje leggen wij u uit, hoe het ontwerptraject er bij ons uit ziet. Ook ziet u een aantal van onze gerealiseerde projecten. Er wordt continu gewerkt aan het updaten van het lookbook, omdat wij u natuurlijk ook onze meest recente projecten weer willen laten zien.

U kunt ook al een kijkje nemen in het boekje Plus-Pro-Design. Dit is het boekje links onder aan deze pagina. Wij hebben diverse productlijnen schoolmeubilair in verschillende prijssegmenten. In het boekje Plus-Pro-Design kunt u deze productlijnen zien en ook de uitleg erbij lezen.

Veel lees- en kijkplezier!

schoolinrichting

Klik op bovenstaande afbeelding
om het Plus Pro Design informatieboekje door te bladeren!

Klik op bovenstaande afbeelding
om onze prijslijst door te bladeren!

Galvanitas, dan zit je goed!