Referenties

Onze klanten

Voor referenties van Galvanitas kunnen wij u het beste verwijzen naar onze klanten. Zij zijn namelijk objectief en kunnen u daarom het beste uitleggen, waarom Galvanitas een goede partner is voor de inrichting van uw onderwijsinstelling.

Onze visie

Wij bieden op alle vlakken maximale kwaliteit. Hierdoor leveren wij meerwaarde voor onze klanten. Met veel van onze klanten doen wij al jaren zaken, omdat wij geloven in de kracht van service. Ons meubilair heeft een lange afschrijvingstermijn en heeft weinig onderhoud nodig. Door een hoge mate van klanttevredenheid, waarborgen wij de continuïteit. De sleutelwoorden in een duurzame relatie zijn volgens ons vertrouwen, kwaliteit en flexibiliteit.

Bent u benieuwd naar onze laatste projecten? Lees hier hoe wij samen met onderstaande klanten tot een passende schoolinrichting zijn gekomen.

referenties van galvanitas

Referenties en projecten van Galvanitas

Wij zijn sinds 1955 actief in de schoolmeubelbranche. Sindsdien hebben wij veel onderwijsinstellingen mogen voorzien van schoolmeubilair. Juist een school waar ons meubilair al meer dan 20 jaar in gebruik is, is de moeite van het bezoeken. Dit geeft u namelijk een goed beeld van de staat en kwaliteit van het Galvanitas meubilair na jarenlang intensief gebruik. Kwaliteit is een keuze, naar onze mening.

Recente projecten

Wilt u onze recente projecten in het echt zien en wenst u enkele referenties van Galvanitas te bezoeken? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u een overzicht ontvangt met onze laatste projecten in uw regio. Natuurlijk is het mogelijk om deze projecten samen met onze accountmanager te bezoeken.

Benieuwd naar wat Galvanitas voor u kan betekenen?

Galvanitas, dan zit je goed!