Contact

Interieuradvies over schoolinrichting

Uw onderwijsvisie, identiteit en sfeerbeleving zijn voor ons het startpunt naar een inrichting met een wow-effect. Om dit wow-effect te realiseren maakt onze ontwerpstudio een interieurontwerp voor u, want dat helpt ons met het in beeld brengen van uw wensen. Wij maken een 3D visualisatie van uw toekomstige onderwijsruimte, met als doel om zeker te zijn dat u datgene krijgt, wat u voor ogen had. Op deze wijze realiseren we samen wat u het beste vindt voor uw onderwijsinstelling, wat immers het doel is.

Studio Galvanitas

Onze studio heeft een duidelijk idee over onder andere het kleurgebruik, het lichtplan, het materiaalgebruik en ook het gebruik van accessoires. Zodoende zorgen wij ervoor dat het interieurontwerp, qua sfeer en functionaliteit, aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien wordt gekeken naar de verbinding tussen het binnen en buiten, om van de inrichting een geslaagd geheel te maken.

interieurontwerp
interieurontwerp

Een interieurontwerp

Wij vragen informatie van u voor het maken van het interieurontwerp, want dat maakt de kans op succes groter. Om deze informatie in te winnen, maken wij een afspraak voor een gesprek met u op school. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle onderwerpen, welke relevant zijn voor de inrichting van uw school. Deze gespreksthema’s  zijn: 

  • uw visie en identiteit
  • de planning van het project
  • de beschikbaarheid van kleur- en materiaalstaten
  • de beschikbaarheid van (digitale) tekeningen van de in te richten ruimtes
  • het formuleren van uw verwachtingen en van uw doelstellingen
  • het beschikbare budget

Uw budget is belangrijk, omdat wij dan gericht kunnen werken aan een interieurontwerp wat past bij uw financiële mogelijkheden. Dit is namelijk wel zo slim.

Wij voeren het gesprek met u aan de hand van een checklist, om er zeker van te zijn dat wij alle beschikbare en relevante informatie van u verzamelen. Daarmee wordt immers de eerste stap naar een passend interieurontwerp gezet, wat u en wij voor ogen hebben.

Een schoolinrichting met een wow-effect?

Maak een afspraak met studio Galvanitas voor een interieurontwerp!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GALVANITAS BV
Nijverheidsweg 15
4879 AP ETTEN-LEUR

T +31 (0) 162 454355
E office@galvanitas.nl

Galvanitas, dan zit je goed!